Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Couscoussallad med chévre och varm rosmarinhonung

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Chévre, krutonger, rosmarin och varm honung i en sallad, kan det bli bättre? Den som vill göra rätten vegetarisk plockar bort skinkan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka couscousen enligt anvisning på förpackningen, men koka den i dubbel mängd vatten och låt den dra under lock i 10 minuter, couscousen blir saftigare på så vis. Låt den svalna.
  2. Skär skinkan i breda strimlor. Skölj bönorna väl. Blanda skinkan, bönorna och salladen med couscousen.
  3. Skär brödskivorna i tärningar och stek dem i en stor stekpanna i olivolja.
  4. Strö över krutonger och smula över chévre.
  5. Värm honungen i en liten kastrull. Stöt rosmarinen i en mortel och tillsätt den till honungen. Salta.
  6. Ringla över den varma honungen vid serveringstillfället.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.