Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crème fraiche-tårta

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Crème fraiche-tårta, som cheesecake fast med crème fraiche

Ingredienser

Instruktioner

Skilj äggulor och äggvitor. Vispa äggvitorna till hårt skum. Vispa grädden tjock. Blanda äggulor med socker, vaniljsocker, rivet citronskal, citronsaft och creme fraiche. Vänd försiktigt ner grädden och äggvitan. Smula digestivekexen. Strö ut hälften av smulorna i botten på en form (ca 1,5 l), gärna med löstagbar kant. Häll i blandningen. Strö över resten av smulorna. Täck med plastfilm och ställ i frysen minst 4 tim.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.