Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crépes med rödbetor och chévre

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lyxigt goda crépes som går snabbt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop mjöl och havregryn med hälften av mjölken till en slät smet. Tillsätt resten av mjölken, ägg och salt. Låt smeten stå i ca 5 minuter att svälla. Hetta upp en stekpanna och grädda tunna pannkakor i smör till fin färg på båda sidorna.
  2. Servera med tärnade rödbetor, smulad chévre och torrostade valnötter. Salta, peppra och ringla över honung och olivolja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.