Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crisp med rosmarin

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Goda och krispiga kex.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda mandelmjöl, mjölmix och rosmarin. Rör samman rapsolja och ägg. Tillsätt de torra ingredienserna och arbeta samman till en deg.
  3. Kavla ut tunt mellan två bakplåtspapper till en rundel. Lyft bort det övre papperet och skär degen i tårtbitar. Pensla med vatten, strö över flingsalt och linfrön.
  4. Grädda i 12-15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.