Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dadel- och valnötsmuffins med tre olika fyllningar

 
Skriv ut

Basen blir härligt nötig och söt från honung och dadlar. Grahamsmjölet gör de lite matigare. Dela sen upp smeten i så många delar du önskar och fyll dem med det du tycker är gott. Här ger jag förslag på 3 olika fyllningar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Förbered en muffinsplåt.
  2. Blanda alla torra ingredienser inklusive valnötter och dadlar. Vispa ihop olja, ägg, vatten och honung. Sikta eller vänd ner mjölblandningen i äggmixen.
  3. Dela eventuellt upp smeten och vänd ner valfri fyllning. Klicka i muffinsformar. Baka i ugn i ca 15-20 minuter eller tills de har fått fin färg. Låt dem svalna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.