Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dillbiffar med pepparrotskräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läckra biffar med solrosfrön och en god pepparrotskräm med lite sting. Glutenfri, laktosfri och äggfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa solrosfrön och vatten till en fin massa. Skrapa ner i en skål. Riv morötterna och blanda ner tillsammans med övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar. Forma smeten till biffar och stek gyllenbruna i lite rapsolja.
  2. landa ihop samtliga ingredienser till pepparrotskrämen och låt stå i 10 minuter.
  3. Servera dillbiffarna tillsammans med pepparrotskrämen och kanske nykokt potatis, rostade morötter eller en quinoasallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.