Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dinkellimpa med lingon och pinjenötter

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

För att spara in på jästiden bakar jag ibland med bikarbonat. Aprikoserna, kanelen, kardemumman och lingonen ger en fantastisk smak till brödet och nötterna bidrar med nyttiga fetter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att sätta ugnen på 175 grader.
  2. Blanda samman alla torra ingredienser i en bunke. Rör sedan ner yoghurt, vatten, lingon och olivolja. Blanda väl.
  3. Smörj en limpform med lite olja. Häll i smeten. Grädda brödet i formen längst ner i ugnen ca 1,5 timme.
  4. Ta ut brödet och låt det svalna helt innan du stjälper upp limpan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.