Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dubbla havrekakor

 
Skriv ut

Snabbbakade och goda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta ihop alla ingredienserna till en deg. Rulla små bollar, som läggs på plåten. Grädda i 150-175 grader i 10-12 minuter.
  2. Kakorna flyter ut under gräddningen. Om du gör dem små blir det ca 45- 50 kakor. Fyllning: Gör vaniljkräm efter recept på förpackningen. Vispa ner margarinet, helst med elvisp. Smaksätt med florsocker och citron ell apelsin.
  3. Lägg ihop kakorna med kräm emellan. Serveras kalla.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.