Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Efvas banankaka

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mycket god, och saftig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kakan: Vispa ägg och socker poröst. Blanda mjöl, vaniljsocker, bakpulver och bikarbonatet innan det slås ner i äggvispet.
  2. Mixa bananerna i en mixer eller mosa dem. Blanda ner dem i smeten och vispa lite till.
  3. Bred ut smeten i en långpanna och grädda i 175°C i 20 minuter. När kakan är klar och något svalare görs glasyren.
  4. Smält smöret och blanda ner övriga ingredienser till en jämn smet. Bred den över och låt stå svalt ett tag. Skär i rutor och njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.