Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Så härligt enkel då du väntar många gäster och inte vill stå och baka 7 sorters kakor före.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Denna tårta förbereder du dagen innan servering.
  2. Dag 1: Låt tonfisken rinna av i durkslag. Vispa grädden fast. Majonnäs och bostongurka blandas i grädden. Smaka av, den ena smaken ska inte ta över den andra, lagom är bäst. Tillsätt tonfisken och smaka av igen.
  3. Lägg ut 1 "rundel" polarkaka. Ha gräddblandningen mellan i ett lager. Lägg på "rundel 2, gräddblandning. Lägg på "rundel 3 och gräddblandning över + på sidorna runt hela tårtan. Täck och låt stå i kylen tills dagen efter.
  4. Dag 2: Dekorera med kokta skivade ägg, skivad gurka, skivade tomater, halverade svarta druvor, skivade citronklyftor, räkor.
  5. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.