Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Evas potatissallad

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Varför köpa potatissallad när det är så enkelt att göra själv.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatisen och skär den i 2 cm stora bitar Koka potatisen så den är precis genomkokt. Lägg den till att svalna på en plåt, häll av den väl först.
  2. Vispa grädde, crème fraiche tillsätt under vispning filmjölk, majonnäs, och dijonsenap. Tillsätt därefter övriga ingredienser och blanda väl, fortsätt gärna vispa. Smaka av så det är lagom sting i röran. Det skall smaka på gränsen till för salt. Vänd ner potatisen i blandningen men vispa inte mer. Låt stå och dra i några timmar, så kryddorna hinner mogna. Servera till grillat, kallskuret, lunchkorv osv.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.