Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsbiffar med blåbärschutney

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En underbar symfoni av smaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Chutney: fräs rödkål och äpple i olivolja. Tillsätt blåbär och därefter socker, vinäger, salt och vitpeppar. Låt koka ihop ett par minuter.
  2. Färsbiffar: Blanda färsen med äpple, ägg, yoghurt och kanel. Smaka av med salt och vitpeppar och forma till biffar. Stek biffarna vackert gyllenbruna i smör. Servera mandelpotatis till.
  3. Mnadelpotatis: Pensla potatisen med olivolja, salta och grilla dem lätt. Sätt därefter in dem i ugn i 200 grader i ca 10 minuter eller tills de känns klara.
  4. Vid uppläggningen, fördela blåbärschutneyn på tallrikar, lägg biffar och potatis bredvid och garnera med färsk timjan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.