Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsbiffar med bön- och linsröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Underbart goda färsbiffar med en nyttig och örtig bön- och linsröra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med ägg, potatismjöl och kryddor. Forma 8 biffar och stek dem i smör till fin färg.
  2. Koka linserna, häll av vätskan från bönorna och värm dem i mikron. Blanda linser och bönor. Tillsätt örter, rödlök, rucola, halverade tomater, ingefära, salt och peppar.
  3. Servera biffarna med bön-och linsröra, yoghurt och kokta gröna bönor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.