Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färskpotatissallad med pepparrot och kallrökt lax

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En riktigt god förrätt! Prima piatti!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och koka potatisen i saltat vatten, låt svalna och dela dem i halvor eller bitar.
  2. Blanda potatis med crème fraiche, dijonsenap, senapsfrön och gräslök. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera potatissalladen tillsammans med kallrökt lax samt en rejäl hög med pepparrot!
  4. Bjud gärna detta passande vin till : 7715 Cinzano Riserva

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.