Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falsk cheesecake med vit chokladmousse

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel men som på restaurang.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa digestivekexen och blanda med det smälta smöret. Lägg blandningen i cupglas. Vispa grädden, smält chokladen och blanda samman till en jämn smet som fördelas över digestiven i cupglasen. Ställ in i kylen ca 30 minuter tills moussen stelnat.
  2. Dekorera med frukten. T ex ½ passionsfrukt, 1 stor skivad jordgubbe, ½ kiwi eller några mosiga och hela hallon i varje glas.
  3. Kan göras i ordning dagen före. Dekorationen görs strax före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.