Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falukorvsgryta med morötter och salladskål

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här tycker jag är en kanongod falukorvsgryta, lätt att göra dessutom.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs löken i smör i en kastrull. Pudra över vetemjöl, späd med buljong, mjölk och grädde, låt koka i cirka 5 minuter. Rör ner senapen.
  2. Bryn korven i smör i en stekpanna. Häll över korven i grytan med såsen, tillsätt morötter och salladskål. Låt koka ytterligare några minuter. Smaka av med salt, peppar och ev mer senap. Strö över persilja. Servera med potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.