Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fettsnål pavlovarulle

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

170 kalorier per portion Rullen är glutenfri och fettsnål och passar därför till de flesta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 150 grader. Lägg ett bakplåtspapper i en liten långpanna 25x35 cm.
  2. Vispa äggvitorna till hårt skum, vispa i sockret och tillsätt vaniljsocker, vinäger och maizena och fortsätt att vispa tills smeten är tjock och blank.
  3. Bred ut marängsmeten i långpannan. Grädda i ugnen 45 minuter. Stäng av ugnsvärmen och låt marängen stå kvar ytterligare ca 15 minuter.
  4. Stjälp upp marängen på ett nytt bakplåtspapper och dra försiktigt bort papperet som den gräddades på. Låt marängen kallna.
  5. Bred ut mini fraiche över kakan och strö över bären. Om de har varit frysta, tina dem i en sil så vätskan rinner av. Rulla marängen från långsidan om fyllningen.
  6. Skär den i 8 skivor och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.