Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiberrikt bröd i långpanna

 
  • Serverar: 32 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Ett mycket gott och omtyckt bröd både bland barn och vuxna !

Ingredienser

Instruktioner

  1. Allt rörs samman, och dinkelmjöl tilläggs sist, och läggs så mycket att degen släpper från kanterna. Låt jäsa i 30 min.
  2. Dela degen på två, kavla ut på två långpannor. Ta en kniv och skär i vardera panna 16 rutor. Nagga och låt jäsa i 20 min.
  3. Grädda i 20 min i 200 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.