Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fikon- och aprikoskompott med yoghurt

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En god och nyttig efterrätt som du gör på en kick!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grovhacka aprikoser och fikon. Koka upp aprikoser, fikon, vatten och råsocker. Låt koka ganska kraftigt 10-15 minuter. Rör om då och då. Vätskan ska koka in i frukten. Tillsätt apelsinskalen och eventuellt lite pressad apelsin. Låt kallna.
  2. Skeda upp yoghurt i portionsskålar och fördela fikon- och aprikoskompott på yoghurten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.