Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fikonmarmelad

 
Skriv ut

Passar perfekt att servera till Västerbottenost eller cheddarost gärna på danskt rågbröd till glögg. Få ingredienser och väldigt lätt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ger 2 små burkar
  2. Skär bort stjälkfästet och tärna fikonen fint. Koka dem i vinglöggen och vattnet ca 5 minuter tills de blivit mjuka. Koka ytterligare ca 5 minuter utan lock tills vätskan kokat bort. Lägg på varma rengjorda burkar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.