Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk i folie

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Ett recept jag har lärt mig av min pappa!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg filén på aluminium folie. Bred på pepparot efter smak (jag brukat ta ca ½ msk ). Salta och peppra. Lägg på purjolöken. På med en lagom klick smör. Vik ihop folien. In i ugnen på 200 °C i minst 30 min (tills fisken är färdig).
  2. Servera med kokt potatis eller potatismos. Gärna lite remoluade och citron därtill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.