Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk- och skaldjursgryta med kantareller

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Underbart god fiskgryta som jag brukar göra ibland.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Häll spadet av svampen och fräs den i margarinet tillsammans med löken. Smula ner buljongtärningen, späd med vattnet och kantarellspadet. Lägg ner fiskbullarna och sockerärter och värm dem. Krydda och tillsätt hackad persilja. Blanda till sist ner kräftstjärtarna och servera genast när de har blivit varma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.