Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk "panna"

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 1-4 portioner
Skriv ut

Ungefär som fiskpinnar men kanske lite matigare. Tina fisken, skär den i skivor ungefär som fiskpinnar. Panera dem i mjöl blandat med salt. Lägg fisken i en stekpanna och steck dem lite runt om så paneringen blir lite gyllenbrun. Häll i matlagningsgrädde, lite vatten, en fiskbulsongstärning och lite salt och peppar. Ha sedan i ärtor, bönor (eller vilka grönsaker man nu gillar) och precis innan du ska äta det blandar du även i räkor. Supergott med potatis och en sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken, skär den i skivor ungefär som fiskpinnar. Panera dem i mjöl blandat med salt. Lägg fisken i en stekpanna och steck dem lite runt om så paneringen blir lite gyllenbrun. Häll i matlagningsgrädde, lite vatten, en fiskbuljongstärning och lite salt och peppar. Ha sedan i ärtor, bönor (eller vilka grönsaker man nu gillar) och precis innan du ska äta det blandar du även i räkor.
  2. Supergott med potatis och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Arkenstone 20 januari 2009

    Mycket god och enkel vardagsrätt!

  • farmoringer 29 augusti 2009

    Tack för det här receptet. Blev bra och god smak. Lätt att göra och snabbt...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.