Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskburgare med fläskfärs

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

På detta sätt kan även den som inte gillar fisk så mycket äta fisk

Ingredienser

Instruktioner

Mala fiskfiléerna i en köttkvarn. Blanda fiskfärsen och fläskfärsen. Hacka lökarna fint och blanda in i färsen. Tillsätt ströbröd, ägg, mjölk och salt. Krydda med antingen grillkrydda eller fiskkrydda. Forma till burgare och stek i stekpanna med smör på mellanvärme. Servera gärna med hemgjord potatismos. Eller barnens favorit med hamburgerbröd och tillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.