Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskburgare med kikärtsröra och tomatsallad

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Kikärtsröra är gott till fiskburgaren

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra fisken. Skär den i mindre bitar. lägg fisken i matberedare monterad med en kniv och kör till färs.
  2. Kärna ur och finhacka pepparfrukten. Ansa och skiva salladslöken. Blanda fiskfärsen för hand med pepparfrukten och salladslöken.
  3. Forma färsen till 2 store eller 4 mindre biffar. Pensla dem med lite olja och stek i 3-4 min på varje sida tills de är genomstekta.
  4. Mixa kikärterna med vatten och citronsaft. Smaka av med salt och peppar. Dela tomaterna. Skala och strimla löken. Blanda tomater, lök och persilja, olja och vinäger. Smaka av med salt och peppar.
  5. Dela rågbullarna och lägg i fiskburgare, kikärtsröra och tomatsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.