Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskfilé med dragonsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket enkel att göra och en klar favorit hos mig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken och lägg den på ett ugnsäkert fat. Krydda med salt och peppar och stek i 200 grader i 10 minuter.
  2. Blanda crème fraiche, dragon och potatismjöl. Ta fatet ur ugnen och bred på såsen. Ugnstek ytterligare 10 minuter.
  3. Garnera med dill och servera fisken med kokt potatis, gröna bönor, tomat och citron.
  4. Smaklig måltid !

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.