Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskfiléer med smak av medelhavet

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här rätten väcker många minnen för de som har semestrat vid Medelhavet. 430 kalorier per portion 17 g fett 32 g protein 37 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Koka potatisen. Krydda fiskfiléerna med salt och peppar, lägg fisken i en ugnssäker form. Skala citronen med en liten kniv så att inget av det vita finns kvar. Skär citronköttet i små bitar.
  2. Fördela citronbitar, oliver och tomater över fisken. Smula över osten och ringla över olivoljan. Sätt formen mitt i ugnen och tillaga 15-20 minuter tills fisken är färdig. Garnera med basilika. Servera med potatis och yoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.