Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgryta med morötter, dragon och saffran

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God fiskrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i grova bitar. Skala morötterna och skär i bitar. Skär purjolöken i sneda bitar och skjölj dem i vatten.
  2. Plocka dragonbladen. Koka upp vinägern, grönsaksbuljong och saffran i en gryta.
  3. Lägg i morötterna och purjolök och låt sjuda under lock ca 5 minuter. Tillsätt cremè fraiche och fiskbitarna. Salta och peppra. Låt grytan koka upp och sjud sedan under lock 5 minuter. Vänd ner dragonbladen.
  4. Servera med nykokt potatis eller mos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.