Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

God och lättgjord till förrätt eller på buffén. Görs med fördel dagen innan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. sätt ugnen på 200 garder. Lägg ett smort bakplåtspapper i botten på en avlång sockerkaksform. Smörj kanterna
  2. Mixa allt utom kräftstjärtarna till en inte allt för slät smet, det är gott med lite bitar i. Häll hälften av fisk-smeten i sockerkaksformen och lägg i kräftstjärtar, sen resten av smeten, täck med smort bakplåtspapper. Ställ formen i vattenbad i långpannan och grädda i 35 min.
  3. Låt kallna och skär i skivor. Garnera med färsk dill och citronskivor. Kräftstjärtar/räkor eller kallrökt lax gör det ännu godare.
  4. Rör samman såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.