Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfile i wok

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har inte prövat detta recept än, men jag tycker att det verkar vara helt i min smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda till woksåsen.
  2. Skär fläskfilen i 5 cm långa bitar. Skär köttet i strimlor. Hetta upp oljan och bryn kötten mycket hastigt i omgångar. Salta och peppra och lägg ner köttet i woksåsen.
  3. Dela chilipepparn och paprikan, skär bort kärnorna. Strimla chilin och skär paprika och lök i bitar. Fräs chili, paprika och lök i 1 minut i olja.
  4. Lägg i broccoli och sparris i bitar. Fräs till ordentligt och häll ned kött och woksås. Hetta upp och servera med kokt jasminris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.