Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé på italienska

 
Skriv ut

Vitlök och färska örter ger fräsch, fin smak. Njut denna goding med pasta och svarta oliver.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa fläskfilén fri från hinnor och fett. Blanda vitlök och örtkryddor. Klappa in örtblandningen runt fläskfilén. Krydda runtom med salt och peppar.
  2. Hetta upp matfett i en stekpanna. Bryn fläskfilén på hög värme, så den får fin yta, sänk därefter temperaturen och låt filén steka klart tills den är genomkokt, ca: 20 minuter.
  3. Koka pastan under tiden och blanda ingredienserna till såsen. Skär filén i skivor. Strö ev över några svarta oliver.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.