Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé under rött täcke

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

God och festlig rätt som är enkel att göra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i små knubbiga bitar, bryn lätt, ej genomstekta. Krydda med salt och peppar. Lägg köttet i en smord ugnsform. Klipp skinkan i strimlor och strö över köttet. strö på dragon. Blanda grädde, tomatsoppa och vatten. Häll detta över köttet. Strö över riven ost. Gratinera i 20-30 min i 200 * Klipp persilja över innan servering.
  2. Servera med hasselbackspotatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.