Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskkarré med chilivärme och svampsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gräddkokt svamp med fin smak av basilika och en aning konjak. Det här är ett väldigt gott tillbehör till karrén.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sås: Bryt svampen i mindre bitar. Hacka basilikabladen och skala vitlöken. Hetta upp smör i en stekpnna och stek svampen. När den slutar "knäppa", tillsätt basilika, pressa i vitlök och häll över grädde. Låt puttra på låg värme några minuter. Smaka ev av med konjak.
  2. Krydda karréskivorna med salt, peppar, paprikapulver och chili. Hetta upp smöret i en stekpanna och stek köttet, 3-4 minuter per sida.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.