Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskkotlett i bit med ingefära och chili

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jag är inte så bra på det här med recept, så måtten är ungefär det jag hade när jag lagade rätten

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Lägg kryddorna i mortel och mal ihop. Gnid in kryddblandningen runt om hela kotlettbiten. Lägg i form med fettsidan uppåt.
  3. Ställ in i ugnen och tillaga tills den är klar och fått fin färg på ytan, ca 1 timme. Vira in i aluminiumfolie och låt vila i några minuter. Under tiden gör du såsen. Skär i skivor.
  4. Servera med gräddsås med köttskyn, potatismos, och gelé/sylt på t.ex. lingon eller vinbär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.