Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flarn med sardeller och sparris

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Sommarpizza på frasig smördeg och snabbt går det!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Rör ihop ricotta, ägg, parmesan och sardellcréme till en slät kräm. Rulla ut smördegen på en bakpappersklädd plåt. Nagga degen med en gaffel. Bred på krämen. Grädda 15-20 minuter tills pajen puffat upp och fått fin färg.
  3. Bryt eventuellt av den nedre torra delen på sparrisen. Koka i lättsaltat vatten ca 2 minuter. Häll av och vänd runt med örterna och 2 msk olivolja.
  4. Toppa flarnet med sparrisen och strö över resten av örterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.