Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flundra med skaldjur och oliver

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Laga gärna i förväg och frys in. Förbered fram till att du rullar filéerna och lägger dem i formen. Täck sedan med fryspåse och ställ in i frysen. Vid tillagning tinar du formen, häller på grädde, crème fraiche och parmesan och gräddar som vanligt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Grovhacka musslorna och räkorna, fördela i botten på en smord eldfast form.
  2. Skala och finhacka löken. Ansa paprikan och skär den i mindre bitar. Grovhacka oliverna och finhacka dillen. Strö ut alltsammans över skaldjuren i formen.
  3. Krydda fiskfiléerna med salt och peppar, rulla ihop och lägg ner i formen. Blanda crème fraiche med grädden och den rivna osten. Ringla blandningen över fisken och grönsakerna i formen. Grädda i ugnen 35-40 minuter. Garnera med färsk basilika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.