Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fräsch, frisk smörgåstårta med bla. skinka och ärter

 
Skriv ut

God lätt smörgåstårta som jag fått från min systers f.d. arbetskamrat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka den gula löken. Hårdkoka de tre äggen och hacka dem också. Blanda lök, ägg och kaviar med citronmajonnäs och crème fraiche.
  2. Hacka den rökta skinkan. Strimla purjolöken fint. Blanda skinka, ärter och purjo med citronmajonnäs och crème fraiche.
  3. Kantskär brödskivorna och pensla lätt med vatten. Lägg tre brödskivor per våning.
  4. Lägg på fyllningarna i rätt ordning, Lägg på översta bröden, plasta in och låt stå i kylen till nästa dag.
  5. Blanda ihop garneringen nästa dag. Lägg på valfria grönsaker, skinka, ost osv efter smak och ekonomi.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.