Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fräsch kesodip

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Söker du en lättlagad och mycket välsmakande dip så behöver du inte gå längre än till detta läckra recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär av rotfästet på sellerin och ta bort toppbladen. Dela och skölj varje blad för sig. Skär stjälkarna i 5-8 cm långa bitar.
  2. Lägg keson i en stor skål. Skölj och repa av timjankvistarna, hacka bladen fint. Skölj och dela tomaterna, kärna ur dem och tärna fruktköttet. Skölj, dela och kärna ur chilifrukterna. Tärna dem fint.
  3. Blanda ner timjan, tomater, chili och svartpeppar i keson. Blanda väl.
  4. Häll upp ostblandningen i en liten serveringsskål och ställ den i mitten på ett stort serveringsfat. Lägg selleristjälkarna runt om. Vrid ett par varv på pepparkvarnen över fatet och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.