Söker du en lättlagad och mycket välsmakande dip så behöver du inte gå längre än till detta läckra recept.
Instruktioner
- Skär av rotfästet på sellerin och ta bort toppbladen. Dela och skölj varje blad för sig. Skär stjälkarna i 5-8 cm långa bitar.
- Lägg keson i en stor skål. Skölj och repa av timjankvistarna, hacka bladen fint. Skölj och dela tomaterna, kärna ur dem och tärna fruktköttet. Skölj, dela och kärna ur chilifrukterna. Tärna dem fint.
- Blanda ner timjan, tomater, chili och svartpeppar i keson. Blanda väl.
- Häll upp ostblandningen i en liten serveringsskål och ställ den i mitten på ett stort serveringsfat. Lägg selleristjälkarna runt om. Vrid ett par varv på pepparkvarnen över fatet och servera.
Publicerat den
15 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar