Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frestande filé med paprika och oliver.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Om du inte har upptäckt att basilika är en utmärkt krydda till kyckling, så prova genast!

Ingredienser

Instruktioner

Hetta upp smör i en stekpanna och bryn filéerna. Dela, ansa och finstrimla paprikan. Skala och finhacka schalottenlöken. Lägg filéerna i en eldfast form. Fräs löken blank i lite matfett. Lägg lök, paprika och oliver över kycklingen. Slå på vin och grädde. Krydda med basilika och smula fetaosten över. Gratinera ca 15 min i 200°C.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.