Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frittatapasta med salami och chili

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En snabblagad pasta variant av den spanska frittatan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Skär paprikorna i 2-3 cm stora bitar. Dela, kärna ur och hacka chilifrukten fint. Skala och finhacka löken. Fräs grönsakerna i 1 msk margarin i en stekpanna.
  2. Skär salamin i tärningar. Tillsätt salamin och låt fräsa med någon minut. Tillsätt pastan och rör om. Riv osten och strö på ost och oliver.
  3. Vispa ihop ägg, ½ tsk salt och ½ tsk peppar i en bunke. Häll äggen i pastan och rör med trägaffel så att äggsmeten blir stekt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.