Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktfylld fläskkarre - kotlettrad

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Måste bara provas

Ingredienser

Instruktioner

Skär en djup skåra längs med kotlettradens rygg ben och fyll den med frukt. Gnid in köttet med salt och kryddor. Placera kotlettraden med feta sidan upp i en genom­fuktad lergryta. Häll i en bottenskyla vat­ten. Lägg lock på grytan och ställ in den i ugnen. Sätt den på 200 grader och låt gry­tan stå i 2 tim. Skär loss köttet från benet och skär det i skivor. Lös eventuellt upp skyn som torkat fast med lite hett vatten, sila och servera den som skysås till köttet. Kokt eller bakad potatis och någon kokt grönsak smakar gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.