Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fullkornslasagne med nötfärs och skogsvamp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En Gi- vänlig lasagne med keso.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Hacka löken fint och svampen i skivor, fräs alltsammans med nötfärsen och lite rapsolja i en stekpanna. Tillsätt tomatpurén, vatten, salt och peppar.
  2. Mixa keson med timjan och tillsätt vatten. Smaka av med salt och peppar. Smörj en ugnsfast form och varva färsröran, kesoröran och lasagneplattor där i. Avsluta med kesoröra och strö över riven ost.
  3. Låt stå mitt i ugnen ca 30 minuter. Servera lasagnen med en blandad sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.