Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fullkornspasta med zucchini, chèvre och bresaola

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

GI-recept!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan al dente.
  2. Skär zucchinin i tunna skivor, gärna på längden.
  3. Häll lite olivolja i en kastrull eller panna och fräs zucchinin försiktigt. Salta och peppra. Smula chèvren i en bunke och skär bresaolan i tunna skivor.
  4. Blanda den kokta varma pastan med zucchinin, chèvren och bresaolan.
  5. Servera med sallad, cocktailtomater och gärna röda vindruvor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.