Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fusilli med champinjoner och muskotnöt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel vardagspasta som får en trevlig nyans av muskot

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan enligt beskrivning på paketet. Fräs löken på ganska låg värme i ca 5 minuter så den mjuknar utan att ta färg. Lägg i de skivade champinjonerna och stek dem tills de slutat vätska sig. Tillsätt grädde och muskotnöt och smaka av med salt och svartpeppar. Värm på låg värme tills grädden är varm och blanda ned pastan. Riv parmesanost över och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.