Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld aubergine

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Skölj och dela auberginerna på längden. Gröp ur fruktköttet och hacka det. Fräs lök och bacon i lite fett. Lägg i auberginehacket mot slutet. Hacka tomaterna, lägg dem och pepparfrukten i stekpannan. Strö över mjöl, rör om och sjud ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Fördela fyllningen i halvorna, strö över rikligt med riven ost och gratinera i 225 grader tills ytan fått vacker färg och rätten är genomvarm, ca 15 minuter. Servera genast med ett gott bröd eller kokt ris.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Nonkan 26 januari 2010

    Jättegott!!!

  • sphynxxx 12 april 2010

    Fantastiskt gott! Tack för receptet. Jag gjorde mina auberginer utan bacon för att få dem vegetariska. Tillsatte lite extra salt istället, och fräste med en finhackad vitlöksklyfta. Blev helt kanon!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.