Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld gul paprika

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fyllningen i paprikorna kan varieras efter vilka grönsaker du har hemma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och halvera tomaterna. Skär av ett lock på paprikorna och ta ur kärnorna. Skölj och lägg paprikor och tillsammans med tomaterna och cashewnötter i en ugnsform. Häll på olivolja och rör runt.
  2. Stek i ugnen i 200º ca 20 min. Fräs färs i olivolja. Salta och peppra. Tillsätt lök och ruccola. Blanda ner tomater, cashewnötter och timjan i färsen. Låt paprikorna svalna något.
  3. Fyll paprikorna med nästan all färsröra. Resterande färs läggs runt paprikorna. Strö över osten, sätt på locken och gratinera i 225º ca 10 min. Servera med nykokt pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.