Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld hummer

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Till denna förrätt serverade vi hjortrullader till varmrätt och björnbärskåta som dessert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela hummern och skrapa ur köttet som hackas i bitas.
  2. Koka hollandaisåsen och låt kallna. Stek löken och låt kallna.
  3. Finfördela brödskivan. Blanda nu alla ingredienser och krydda fyllningen med paprikapulver och cayennepeppar.
  4. Fyll hummerskalen och strö över parmesanost och lite ströbröd. Gratinera i 175° i ca 10 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.