Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda gifflar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smörgåsgifflar som fylls med böckling och hackat ägg i en god dillkryddad sås är härlig picknickmat. Om du packar gifflarna var för sig i plastpåsar så håller de sig fräscha länge.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ett lock på gifflarna och gröp ur dem.
  2. Rensa och filéa böcklingarna och hacka dem. Skala och hacka äggen.
  3. Blanda majonnäs, gräddfil och dill och smaka av såsen med salt, peppar och pressad citron.
  4. Blanda ner böckling och ägghack i såsen och fördela blandningen i gifflarna.
  5. Täck med finstrimlad isbergssallad eller salladskål, som håller sig spröd och fräsch, och lägg locken på gifflarna.
  6. Packa gifflarna i plastpåsar och förvara dem kallt om du gör dem i förväg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.