Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda zucchini

 
  • Serverar: 6-10 portioner
Skriv ut

Perfekt på buffén eller som plockmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Skär zucchinin i 2 cm tjocka skivor. Gröp ur mitten av zucchinin med en liten vass kniv och lägg det åt sidan. Lägg skivorna på ett stort, väl smort ugnssäkert fat. Stek dem i mitten av ugnen ca 5 min på varje sida.
  3. Finhacka under tiden zucchinikött, skinka och vitlök. Fräs zucchinikött, skinka och vitlök några minuter i lite smör i en stekpanna. Häll upp det i en skål. Rör i cottage cheese, timjan, salt och peppar.
  4. Ta ut zucchiniskivorna ur ugnen och fyll dem med röran. Strö över ströbröd och stek i ugnen ytterligare ca 15 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.