Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllning till ungerska pannkakor

 
Skriv ut

Detta har min mor gjort sedan jag var liten, även jag själv gör det i dag. Detta är en av mina favoriter.

Ingredienser

Instruktioner

Sjud (OBS inte koka) filmjölken på låg värme tills allt vattnet har kommit ut, det blir som en fast massa som ligger överst i kastrullen, sila den. När vätskan har runnit ut rör man i ägget, smaksätter med citronskalet och socker. Massan ska vara lös men inte rinnande, tänk på att sockret gör så att massan blir lösare. Om massan inte blir lös kan man blanda i lite grädde. Lägg det i en pannkaka och rulla ihop och njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.